Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Det lejedes værdi

Af: Jakob Juul-Sandberg

Forlag: Karnov Group Denmark
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 28-9-2018
Udgivelse: 4. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788761940483
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

1.049,40 kr

-1%

Vejl. pris: 1.060,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Få overblik over lejeloven og boligreguleringslovens regler om fastsættelse af det lejedes værdi

Reglerne om huslejefastsættelse og -regulering er meget komplekse og kan være vanskelige at håndtere – både materielt, processuelt og i samspil med andre regler.

Denne fremstilling tilbyder overblik over regelområdet, herunder bl.a. en redegørelse for, hvilke regler der er gældende for lejens fastsættelse ved udlejning af beboelseslejemål i såvel store huse som »småhuse«, herunder ved udlejning af ejerlejligheder og andelsboliger. Dette er et tema, der er relevant for såvel professionelle boligudlejere såvel som andre boligejere, som ønsker et mere dybdegående kendskab til reglerne, herunder f.eks. udlejere, der vil udleje deres beboelseslejemål som »gennemgribende moderniserede« efter reglerne om det lejedes værdi.

Bogen kombinerer et videnskabeligt tilsnit med praktisk anvendelighed og gennemgår herigennem også huslejenævns og domstoles behandling af tvister om lejens størrelse – bl.a. andet kravene til bevisførelsen, når størrelsen af det lejedes værdi skal dokumenteres.

Nyt i 4. udgave

I forhold til 3. udgaven fra 2014 er bogen opdateret med ny teori og retspraksis. Endvidere er der i et vist omfang inddraget nye problemstillinger i relation til – og nye vinklinger på – de indeholdte emner, herunder omfattende kommentarer til de lands- og højesteretsdomme, der er afsagt om emnerne siden 3. udgaven.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det lejedes værdi

Det lejedes værdi