Det lille Egern Forstør
Kategorier / sektioner:

Det lille Egern (Bog, Indbundet)

Af: Jens-Christian Holm

Forlag: Den Persiske Rose
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 104
Dato for udgivelse: 16-6-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Illustrator: Jens-Christian Holm, akvareller
ISBN-13: 9788799011605
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Anvendelighed: Fra 7 år
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

186,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det lille Egern er et varmt og kærligt eventyr, der fokuserer på familiær nærhed i en egernfamilies med- og modgang i den store skov. Det er primært skrevet som et oplæsningseventyr til forældre og deres børn i alderen 5-10 (12) år. Det er et klassisk eventyr med et levende sprog der omhandler kærlighed, børn, opdragelse, oplevelser og tætte bånd 3 generationer imellem. Det indeholder mange naturbeskrivelser og afsluttes i en finale af spænding og dramatik.
Det lille Egern er skønlitterær debut af fungerende børnelæge Jens-Christian Holm. Akvarellerne er også lavet af Jens-Christian Holm ligesom teksten til sangen "De kære små". Melodien er skrevet af Jørgen Emborg og sangen, som kan høres på bogens hjemmeside, synges af forfatterens datter Marie-Elisabeth Raben Holm.
Det lille Egern har været testlæst for flere folkeskoleklasser. Eventyret er indbundet og har farveillustrationer, kapithelbånd og rødt læsebånd.
»En bog som Det lille Egern kunne være udkommet for hundrede år siden. Og mon ikke den også kan udkomme (igen) om hundrede år?«
Steffen Larsen, Politiken.
»Kærligheden overvinder alt.. Ved at bruge en egernfamilie som metafor forklares i børnehøjde grundvilkårene for et menneskes liv. Man fødes, vokser op, flytter hjemmefra, stifter familie - og dør. Sådan er det.. Sine steder kan bogen sammenlignes med Antoine de saint-Exupérys bog "Den lille prins", mens andre passager er mere Peter Plys-agtige.« Esther Ahlstrøm, Bornholms Tidende.
«Det lille Egern" er præget af kærlighed og kampe. Inklusiv kampen for at finde livets melodi. Og så sætter den fokus på opdragelse og omsorg.« - Christel K Brubacher, Vestegnen.
«Alle små må på et tidspunkt stå "på egne poter", og alle forældre må give slip.
Sådan lyder "livets melodi" fra forfatteren i en traditionel fortællestil.« -Claudia Knauer, Der Nordsleswiger.
«Vi føler os alle i godt selskab med "Det lille Egern", hvor der afgjort er mulighed for fordybelse.« - Carsten Egeholt, Gladsaxe Bladet.
»En ny klassiker?«
- Gad.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det lille Egern

Det lille Egern