Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Det nordiske spisekammer (Bog, Hardback)

Af: Johan Björkman

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 30-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
ISBN-13: 9788740657258
Produkt type: Bog
Originaltitel: Det nordiske skafferiet
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 30-09-2019)

Forventes på lager: 30-09-2019

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året.
Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker.
Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det nordiske spisekammer

Det nordiske spisekammer