Nedsat pris! Det nye Ægypten Forstør
Kategorier / sektioner:

Det nye Ægypten (Bog, Hardback)

Af: Allan Vendeldorf

Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 360
Dato for udgivelse: 18-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Udgiver: Tjørneby
Redaktion: Tjørneby
ISBN-13: 9788776914844
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

456,45 kr

-17%

Vejl. pris: 549,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det nye Ægypten er en indsigtsfuld og personlig beretning om verdens mest imponerende land og de mange problemer, det aktuelt befinder i politisk, økonomisk og demokratisk. Bogen går i substansen på Vestens pres på landets politiske udvikling og gør sig fri af enhver form for berøringsangst, når de sædvanlige meningsdannere bliver udfordret på kontroversielle emner!

Sideløbende med udredningen af aktuelle besværlige politiske processer nationalt som internationalt vælter Allan Vendeldorf historien ud på gulvet og fortæller den om igen, men fri af øjeblikkets fordomme, hensyn, sympatier og antipatier. Det åbner for nuancerede, forklarende perspektiver på en række forhold, når der trækkes tråde mellem nutidens kompleksitet og ægyptens urgamle historie.

Undervejs er Det nye Ægypten krydret med veloplagte anekdoter, indblik og sidehistorier om stort og småt, der lidt efter lidt folder sig ud som små vigtige brikker til forståelse af helheden. 

Flere emner bliver angrebet fra forskellige indfaldsvinkler og bliver til en samlet vifte af forskellige indtryk af et land, dets folk og kultur, hvorfor Det nye ægypten vil stå tilbage blandt samtidens mest velunderbyggede litteratur om ægyptens vej igennem en umulig politisk balancekunst, der ser ud til at lykkes …

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det nye Ægypten

Det nye Ægypten