Nedsat pris! Det nye selvhelbredende menneske Forstør
Kategorier / sektioner:

Det nye selvhelbredende menneske (Bog, Hæftet)

Af: Sanna Ehdin Anandala

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 409
Dato for udgivelse: 2-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Marianne Holmen
ISBN-13: 9788717045620
Produkt type: Bog
Originaltitel: Nya självläkande människan
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nu kommer Sanna Ehdins bestseller i en ny og forbedret udgave. Bogen sætter fokus på, hvordan vi kan styrke vores selvhelbredende kræfter ved at blive bevidste om vores livsstil og kostvaner. Udgangspunktet er et unikt helhedssyn på sundhed og på, hvordan krop og psyke hænger uadskilleligt sammen - baseret på de seneste forskningsresultater, forfatterens biomedicinske tilgang som immunolog samt hendes personlige erfaringer.
Bogen retter sig især imod organismens nødvendige næringsstoffer, og hvordan simple diætiske grundregler og en harmonisk livsstil kan øge vores potentiale for selvhelbredelse og bringe vores energisystem i balance.
Forfatteren kommer hele vejen rundt og beskriver både nuanceret og kyndigt de forskellige områder, der har indflydelse på vores sundhed, fx kost, motion, vejrtrækning, epigenetik, miljø, hormoner, følelser og tanker, herunder forfatterens Happy Heart-terapi - en ny metode til at læges indefra og ud.
Bogen henvender sig til alle, der er interesserede i sund livsstil og ønsker at få gode råd og informationer om, hvordan man kan opnå optimal sundhed på alle områder. Læseren kan enten læse bogen fra ende til anden eller anvende den som opslagsværk og dykke ned i lige netop det emne, som optager vedkommende mest. 
Forfatteren, Sanna Ehdin Anandala, var en af de første i Sverige, som satte fokus på vores naturlige selvhelbredelse. Første udgave af "Det selvhelbredende menneske" var banebrydende, da den udkom første gang i 1999. Den er trykt i 10 oplag i Danmark, og den er solgt i over 400.000 eksemplarer i 10 lande. Forfatteren har skrevet 13 bøger, som er oversat i over en million eksemplarer. Sanna Edhin har stor succes i Sverige og på de sociale medier, hvor hun også har mange danske følgere. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det nye selvhelbredende menneske

Det nye selvhelbredende menneske