Det paranormale univers.
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Det paranormale univers. (Bog, Paperback, Dansk)

Af: J. E. Andersen

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740925401
Udgave: 1. (22-10-2016)
Oplagsdato: 22-10-2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 296
Originaltitel: Det paranormale univers.
Originalsprog: Dansk

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Disse første tre bøger hænger sammen og beskriver den helt grundlæggende nye fysik, som er og bliver 5 dimensional. Bogserien hedder ”Genopdagelsen af den femte dimension” og forklarer dig i detaljer alt om vort store og til nu misforståede univers. Disse tre bøger hedder ”Den grundlæggende viden”, ”Den grundlæggende fysik” og ”Det paranormale univers”.
I disse store reformers tid er det også på tide at reformere den universale fysik, i fra en fysik i kun 3 dimensioner, til en fysik i minimum 5 dimensioner. De 5 dimensioner beskriver det rigtige universale forståelsesbillede bedre end hvad dagens 3 dimensionale fysik gør. Denne helt nye og rigtige universale fysik som beskriver et multidimensionalt univers, forklarer dig og alle andre at der aldrig har vært et big-bang, og at den helt rigtige rumtid til al den fysiske masse altid har vært, fremdeles er, og vil altid være 5 dimensional som minimum, og ikke bare 4 dimensional som naturvidenskaben påstår.
Da Steven Hackings besøgte Danmark, sommeren 2016, sagde han til sidst i tv interviewet, at den virkelige virkelighed i universet ville somme tider kunne virke mere uforståelig og forunderlig end den vildeste science fiction. Det vil jeg give ham fuldstendigt ret i. Du skal virkelig ha et åbent sind, et stærkt mod og en meget stærk vilje til at finde ud af at det du søger er det rigtige. Fordi den virkelige virkelighed, virker ikke bare uforståelig og forunderlig i starten. Den virkelige virkelighed er uforståelig og forunderlig i starten og til at begynde med.
Men det er kun indtil at du opfatter og forstår fuldt ud hvad som virkelig sker, hvorfor det sker, og ikke mindst hvordan det sker. Alt ligger i detaljerne og de detaljer ligger i de to ”ikke fysiske” 4de og 5te dimensioner. Tænk bare på denne mørke masse som ikke kan ses, opdages eller detekteres. Den mørke masse er med andre ord ”ikke fysisk” både af natur og karakter. Denne mørke masse er selve Gravitationen i universet, og den er ”ikke fysisk” både af natur og karakter! Hvordan passer dette nye ”ikke fysiske” ind i det ellers kun 3 dimensionale og fysiske univers som skal og må være fysisk, både af natur og karakter, og hvor der overhoved ikke findes mere? Det er jo det som den naturvidenskabelige 3 dimensionale fysik påstår.
Men det er ikke denne mørke masse som jeg tænker på her, men nogle videoklip på min hjemmeside, som viser to ægte teleportationer. Det er de visuelle beviser! www.nyfysik.dk
Ja, som Steven Hackings sagde det, så kan den virkelige virkelighed til tider virke til at være mærkeligere end science fiction. En ægte teleportation er da bedre end nogen som helst form for science fiction!? Det er jo den helt ægte vare! En ægte teleportation kan bare ikke foregå indenfor de kun 3 fysiske dimensioner. Det er i sig selv en fysisk umulighed. Der skal og må være en 4de dimension tilstede for at det skal kunne lade sig gøre, uanset, og denne 4de dimension skal og må være ”ikke fysisk”, både af natur og karakter.
Det 4 og 5 dimensionale rum skaber det som astrofysikere og fysikere ikke kan finde ud af i dag. De universale gravitationale linser. Det mysterium er nu løst i denne triologi! Dette forhold kan ikke den 3 dimensionale fysik løse.
Dette er den nyere forståelse af vort univers, og dette er og bliver din nye og store udfordring til at kunne forstå dette nye universale forståelsesbillede fuldt ud.
Derfor opfordres du på det stærkeste at læse hele denne triologi.

Anmeldelser (0)