Nedsat pris! Det personlige lederskab: i et udviklingspsykologisk perspektiv Forstør
Kategorier / sektioner:

Det personlige lederskab: i et udviklingspsykologisk perspektiv (Bog)

Af: Inge Schützsack Holm

Forlag: Hans Reitzel
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 18-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788741258553
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

265,35 kr

-13%

Vejl. pris: 305,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 At være leder er ikke længere en rolle, man kan tage af og på, men et stærkt personligt anliggende. Lederens egen personlighedskonstitution bliver derfor et vigtigt omdrejningspunkt for udførelsen af lederjobbet. Begrebet det personlige lederskab bliver belyst gennem forskellige udviklingspsykologiske teorier, herunder særligt neuroaffektive, tilknytningsteoretiske og eksistentielle perspektiver. Med udgangspunkt i personlige beretninger går bogen i dybden med en række centrale postmoderne ledelsesbegreber som integritet, autenticitet, mentalisering, refleksion, emotionel intelligens, relationer, autoritet, personlighed, væren i nuet og selvforandring. 
Det personlige lederskab. I et udviklingspsykologisk perspektiv henvender sig først og fremmest til ledere, der ønsker at styrke deres personlige lederskab, men også til efteruddannelserne Diplom i ledelse og Master i ledelse, hvor det personlige lederskab indgår som en del af pensum. Konsulenter og coaches, der har brug for empirisk forankret viden om de problemstillinger, der i særlig grad udfordrer ledere, kan have glæde af bogen. 
Inge Schützsack Holm er privatpraktiserende psykoterapeut, mindfulness-instruktør og master i organisationspsykologi. Hun arbejder med executive coaching og underviser i diplom i ledelse. Hun har tidligere skrevet bøgerne Anerkendelse i ledelse og Ledergruppen - dynamiske læreprocesser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det personlige lederskab: i et udviklingspsykologisk perspektiv

Det personlige lederskab: i et udviklingspsykologisk perspektiv