Nedsat pris! Det selvhelbredende menneske Forstør

Det selvhelbredende menneske (Bog, Hæftet)

Af: Susanna Ehdin

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 344
Dato for udgivelse: 20-3-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Oversætter: Lars Josephsen
ISBN-13: 9788711164631
Produkt type: Bog
Originaltitel: Det självläkande människan
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2000
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 10

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

230,00 kr

-39,95 kr

Vejl. pris: 269,95 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I mange år har den vestlige verdens definition på sundhed været fraværet af symptomer. Men at vi ikke er syge, er ikke ensbetydende med, at vi lever med den fulde livskraft, vi kunne. For alle mennesker har et enormt, ubrugt potentiale for selvhelbredelse i sig - et potentiale, der på mange måder synes at være gået tabt i den moderne levevis.
For at denne selvhelbredende proces kan fungere optimalt, må vi have tilstrækkelig med energi til at styrke kroppens processer. Energi som vi får i form af næringsrigtig mad, vitaminer, mineraler, afgiftning af kroppen, motion, glæde, spiritualitet og kærlighed - alle lige vigtige ingredienser.
Det selvhelbredende menneske fører os ind i en radikal anderledes måde at betragte sundhed på. Bogen giver et unikt helhedssyn på, hvordan energi, krop og psyke hænger uadskilleligt sammen, og viser, hvorfor det er så vigtigt, at vi ikke lader os nøje med symptombehandling, men bliver bevidste om alle de bagvedliggende grunde til svækkelse og sygdomme.
Baseret på et væld af forskningsresultater, suppleret med et suverænt overblik og formidling af, hvorfor det er så afgørende at tænke i helhed, er Det selvhelbredende menneske en yderst tankevækkende, indsigtsfuld svensk bestseller. Bogen er blevet genstand for stor opmærksomhed, hvor den er udkommet - blandt andet i USA. Den indeholder mængder af konkrete råd og vigtige informationer til, hvad man selv kan gøre for at opnå optimal sundhed på alle områder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det selvhelbredende menneske

Det selvhelbredende menneske