Det sidste barn Forstør
Kategorier / sektioner:

Det sidste barn (Bog, Paperback)

Af: John Hart

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 445
Dato for udgivelse: 25-3-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
Oversætter: Mich Vraa
ISBN-13: 9788791746932
Produkt type: Bog
Originaltitel: The last child
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
69,95 kr

69,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er John Harts tredje krimi – på tre år. For sine to foregående bøger (Et spind af løgne og Rødt vand) blev han henholdsvis nomineret til og vinder af den prestigefulde amerikanske krimipris, Edgar Award. Det er en bemærkelsesværdig bedrift, og samtidig tør jeg endda hævde, at Det sidste barn er endnu bedre end de to første.
»John Hart har vundet den amerikanske krimipris Edgar Ward for sine to første krimier Et spind af løgne og Rødt vand. Jeg vil hævde, at nummer tre med titlen Det sidste barn fortjener en endnu større pris, for den griber om hjertet og sender læseren tilbage til barndommens uhyggeligste kringelkroge.«
»Opklaringsarbejdet er så intenst, at denne læser knap nåede at trække vejret og i hvert fald slet ikke kunne klare at lægge bogen fra sig, før den var læst til ende.«
– Fyns Stifttidende
Johnny Merrimon er ikke nogen helt almindelig dreng, men han har en mission – nemlig at finde sin tvillingesøster, som forsvandt sporløst, da de var 12 år gamle. Nu er Johnny 13 år og burde passe sin skole og lege som alle andre drenge på den alder. I stedet cykler han rundt i byens suspekte kvarterer og banker på hos folk for at høre, om de har set hans søster.
Kriminalassistent Hunt, der i sin tid blev sat til at opklare sagen om Johnnys søster, kan ikke slippe den, og tanken om den forsvundne pige og hendes sønderknuste familie nager ham dag og nat. Han holder et beskyttende og vågent øje med Johnny og forsøger at få ham til at stoppe sin farefulde efterforskning.
Da endnu en ung pige pludselig forsvinder, står det hurtigt klart, at Johnnys selvbestaltede eftersøgning gennem det forgangne år har givet ham en viden, som end ikke politiet har. Johnny fornemmer, at han er på sporet af noget, og vælger at ignorere, at det er en farlig mission, han er ude på. Hans iagttagelser kan muligvis føre til den forsvundne pige – og måske til hans forsvundne tvillingesøster.
Det sidste barn er en fremragende krimi med spændingen i top, og portrættet af hovedpersonen, Johnny, er både gribende og fascinerende. Man får lyst til at tage med ham på hans mission, som på én gang er eventyrlig og farlig.
»Genrens bedste forfatter«
– Chicago Sun Times
»Efter kun to bøger har Hart allerede etableret sig som en af genrens bedste forfattere.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det sidste barn

Det sidste barn