Nedsat pris! Det sidste du skal se er et ansigt af kærlighed: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Det sidste du skal se er et ansigt af kærlighed: roman (Bog, Hæftet)

Af: Eivind Hofstad Evjemo

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
Dato for udgivelse: 27-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Ida Jessen
ISBN-13: 9788702142631
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En om det moderne samfund; familen, instutionerne og arbejdslivet - om hvordan hvert enkelt menneske er så inderligt forbundet med andre mennesker.
Roy har familie og en god stilling i kommunen, men han kæmper med sin selvopfattelse; han er ældre end sin kone, og vi kommer ind på livet af ham hvor han i forskellige situationer søger bekræftelse på at han stadig er værdig ægtemand og vigtig i familien såvel som i arbejdslivet. Dette gælder også forholdet til hans to børn, som han har problemer med at få et ordentligt følelsesmæssigt og socialt forhold til.
Roys kone Kjersti er speciallærer, og samspillet mellem den handicappede Siri, resten af specialklassen og de øvrige elever er både stærk og bevægende læsning. Det er her bogens hjerte ligger, for det er Kjersti som bliver Siris ´ansigt af kærlighed´.
Kjerstis liv med den krævende skoleklasse udgør en stor del af bogens handling ved siden af hendes forsøg på at indlede en slags romance med taxichaufføren Morgan. 

Det sidste du skal se ...
er en sociologisk beskrivende roman om almindelige menneskers drømme og forhåbninger. Om at livet skal rumme noget mere. Men også om at gå bag samfundets facader og finde nye mønstre og strukturer.
Vi får et godt kendskab til et omfattende persongalleri; buschaufføren, kørelæreren, sygeplejersken, den drikfældige rektor, eleverne, kulturchefen - til og med kronprisen som besøger byens ungdomsskole for at holde at klimaforedrag. Evjemos roman er en krystalklar skildring af et stykke norsk virkelighed. Han tør noget som ikke mange i hans generation gør, at skrive om et samfund og udforske det sociale hierarki. Og han gør det i et intimt og sanseligt sprog.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det sidste du skal se er et ansigt af kærlighed: roman

Det sidste du skal se er et ansigt af kærlighed: roman