Det sidste suk Forstør
Kategorier / sektioner:

Det sidste suk (Bog, Paperback)

Af: George D. Shuman

Forlag: Jentas
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Jentas pocket
Sideantal: 333
Dato for udgivelse: 9-11-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Oversætter: Per Vadmand
ISBN-13: 9788776771195
Produkt type: Bog
Originaltitel: Last breath
År for denne udgave: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
69,95 kr
CD
190,05 kr

69,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lige i hælene på sin fejrede debut 18 sekunder vender George Shuman tilbage med endnu en bemærkelsesværdig  krimi om efterforskningskonsulent Sherry Moore – en blind kvinde med en uhyggelig evne til, når hun rører et ligs  hånd, at se de sidste sekunder i den dødes liv.  
En skånselsløs seriemorder med en utænkelig metode har efterladt  et spor af torterede, myrdede kvinder i det vestlige Maryland og er  åbenbart gået under jorden i Pennsylvanias bagland. Uden spor  eller tegn på mistænkte må efterforskerne henvende sig til den  nu berømte blinde, synske Sherry Moore, en kvinde, hvis talent  vækker skepsis, men hvis resultater er uden lige.   
Under efterforskningen af denne sag udsættes hun for de værst  tænkelige og mest skræmmende scener. Men da morderen kender  hendes metoder, holder han sin identitet lige uden for hendes  rækkevidde, indtil hun beslutter at byde sig direkte til for ham.  Da forbryderen tager sigte på Sherry, må denne tilsyneladende  hjælpeløse kvinde demonstrere en næsten umenneskelig  viljestyrke og kraft i jagten på den gale morder.  
Med Det sidste suk bekræfter George Shuman sin status som  en af de mest fængslende thriller-forfattere, og i Sherry Moore har  han skabt en af de mest originale hovedpersoner, genren nogen  sinde har set.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det sidste suk

Det sidste suk