Nedsat pris! Det skete på kvindeudstillingen Charlottenborg 1975 Forstør
Kategorier / sektioner:

Det skete på kvindeudstillingen Charlottenborg 1975 (Bog, Hæftet)

Af: Birgit Pontoppidan

Forlag: Birgit Pontoppidan
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 254
Dato for udgivelse: 8-3-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788799959808
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

238,50 kr

-20.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På Kvindernes internationale kampdag den 8. marts 2017 lanceredes bogen "Det skete på Kvindeudstillingen Charlottenborg 1975" - skrevet af Birgit Pontoppidan, på Kunsthal Charlottenborg. 


I forbindelse med udgivelsen kunne bogens forfatter opleves i samtale med rektor for Kunstakademiets Billedkunstskoler Sanne Kofod om bogen og Kvindeudstillingen XX, 1975. 


På omslaget af bogen skriver Birgit Pontoppidan:"Menneskemængden på Charlottenborg og køen ud til Kongens Nytorv var en indikator for, at der skete noget usædvanligt og stort i København den kolde december-dag i 1975. Det var den dag, Kvindeudstillingen åbnede på Charlottenborg. 42 kvindelige, danske kunstnere udstillede med de 50 inviterede internationale kvindelige kunstnere. 


Der var underholdning hver dag. Der var kunst på væggene, der var happenings, der var dans, opera, teaterstykker, rock og lied, digtoplæsning og foredrag, der var mange man kunne mødes med og snakke med. Der var børn, mænd og kvinder. 


Kort sagt det var en stor forlænget fest for sindet, synet og nærværet. Men hvad blev der udstillet, og hvem var kvinderne, og hvordan opstod den sprudlende energi. Dette kan du læse om i denne bog. 


Kvindeudstillingen var unik, og i bogen giver jeg mit bidrag til at beskrive den. Udstillingen bliver stadig omtalt af udenlandske kvindelige kunstnere som værende arnen til deres første møde med deres kolleger fra andre lande."


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det skete på kvindeudstillingen Charlottenborg 1975

Det skete på kvindeudstillingen Charlottenborg 1975