Nedsat pris! Det søde: sundhed & nydelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Det søde: sundhed & nydelse (Bog, Hardback)

Af: Lisbeth Tordendahl

Forlag: Wisefood
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 214
Dato for udgivelse: 27-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788799593132
Produkt type: Bog
Fotograf: Tia Borgsmidt
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hardback
211,35 kr
pdf
193,60 kr

211,35 kr

-24.5%

Vejl. pris: 279,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl præsenterer i sin nyeste bog Det søde - sundhed & nydelse mere end 100 opskrifter på uimodståelige kager, snacks og desserter til hverdag og fest - alle lavet af sunde råvarer, uden sukker og hvedemel. Bogen er fyldt med opskrifter på luftige chokoladekager, cupcakes med cremede toppings, sprøde småkager, tærter, smukke lagkager, nemme desserter, is og snacks. Der er nytænkning, kreativitet og masser af inspiration.
Med Det søde - sundhed & nydelse er det Lisbeth Tordendahls mission at vise, hvor nemt det er at lave søde lækkerier, der giver fuld nydelse uden sukkerchok, tomme kalorier, træthed, ballonmave eller dårlig samvittighed. Fristende søde sager fulde af vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtstoffer og proteiner. Hendes filosofi er, at trangen til sødt ikke skal bekæmpes med forbud, strenge kure og kunstige sødestoffer, men derimod imødekommes med lækre, sunde og nærende alternativer. Søde sager af den kaliber går fint i spænd med en sund hverdag. Det er ligefrem en vigtig brik i sundhedspuslespillet, mener hun. Opskrifterne er udviklet og forfinet gennem mere end 30 år, og de kan til fulde leve op til kræsne ganers krav om smag og konsistens. Der bruges frugt og sundere sødemidler i stedet for sukker.  Hvedemel er skiftet ud med mandelmel, glutenfrit mel og fuldkornsspeltmel. Og mælkeprodukter er luget ud. Dermed er Det Søde - sundhed & nydelse både til helt almindelige mennesker med lyst til sødt, til familer der gerne vil give børnene sunde søde vaner og kunne lave lækker kage, der ikke bryder med institutionens sukkerpolitik, og samtidig kan mange af opskrifterne passe ind i flere af tidens populære kure. Diabetikere, gluten- og mælkeallergikere samt veganere vil finde masser af gode sager i bogen.
Det Søde - sundhed & nydelse er mere end en almindelig kogebog. Som erfaren biopat med privat praksis og underviser i naturlig sundhed ser Lisbeth Tordendahl hver dag, hvordan sukker påvirker børns og voksnes helbred og adfærd, og hvorfor sukker med rette kaldes en af den vestlige verdens største trusler mod folkesundheden.  Som bonus oveni striben af opskrifter er der derfor afsnit i bogen, der giver forståelse for hvad det i grunden er sukker gør i kroppen, bl.a. hvordan det aktiverer hjernens belønningssystemer, og hvordan dét kan gøres på en langt sundere måde. Og ikke mindst kommer hun med virksomme metoder til at reducere sukkerindtag og skabe god sukkerharmoni.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det søde: sundhed & nydelse

Det søde: sundhed & nydelse