Nedsat pris! Det store følge - og andre eventyr
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Det store følge - og andre eventyr (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Torben Kragh Jensen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793692923
Udgave: 1. (09-07-2018)
Oplag: 1. (09-07-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 76
Omslagsgrafiker: Britt Dahl Jensen
Illustrator: Torben Kragh Jensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
82,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Udvalgte historier for børn, illustreret af forfatteren. Eventyr af den gode gamle slags, men først for nylig udvundet af fortidens tørvebrune mørke.   


De har deres klangbund i efterladte noter fra en gammel landsbydegn, der for halvandet hundrede år siden var en ivrig gæst rundt om i sognets små stuer. I de lange, mørke vinteraftner, når gårdens folk samledes om petroleumslampens flakkende skær, da blev der fortalt historier. Der blev fortalt myter, saftige fortællinger, sladder og eventyr, og degnen skrev det hele ned i nogle små kladdehæfter, han siden gemte på den gamle skoles loft. Her har forfatteren fundet dem, og med en sprudlende fortælleglæde har han digtet videre, og man bliver lokket med ind i en fantastisk verden, fyldt af de underligste skabninger og de mærkeligste begivenheder. Her kan man møde alfer, nisser, drager, åfolk og ikke mindst en kongelig mus.   


Om forfatteren   

Torben Kragh Jensen (f. 1950) bor i Vindinge Gamle Skole på Fyn. Foruden at være foredragsholder, forfatter og kirkesanger er han flygtningevært og involveret i det kommunale integrationsarbejde. Han har tidligere arbejdet med psykisk syge og handicappede bl.a. i Mozambique. Han har været kommunalpolitiker på Samsø i en del år og har arbejdet med egns- og børneteater.  

Anmeldelser (0)