Det store spring
Kategorier / sektioner:

Det store spring (Hardback, Dansk)

Af: Ingeborg Arvola

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740612332
Udgave: 1. (01-03-2018)
Oplag: 1. (01-03-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Originaltitel: Over alle hindre
Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen
Originalsprog: Norsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Anden bog i serien om hestepigen Inghill og superponyen Carla!


 Inghill har endelig fået sin helt egen pony. Carla! Og det er præcis så fantastisk, som hun forestillede sig, det ville være. Hun har en helt anden status i stalden nu, og hun skal ikke længere deles om rideskolens ponyer med alle de andre hestepiger. Men Inghill synes alligevel, hun mangler et par ting, før hun rigtig kan føle sig som en ægte hesteejer: en stævnejakke, et transportskab og ikke mindst en hestetrailer med Carlas navn på siden. Den skal stå på rideskolens parkeringsplads ved siden af alle de andre trailer, så alle kan se, at Inghill har sin egen, fantastiske pony! Men hestetrailere er dyre og ikke noget, man bare lige køber, hvis man er en helt almindelig pige. Heldigvis har Inghills grandkusine en ide til, hvordan Inghill kan få fat i en trailer. Planen kræver is i maven og masser af mod, og det har aldrig været et problem for Inghill … 


 Det store spring er velskrevet underholdning med masser af fart og spænding for alle hestepiger, der elsker at læse om livet som hesteejer eller ridepige, om dramaerne i stalden, jalousi, venskaber og alle de gnidninger og intriger, der kan opstå, når man både hjælper hinanden og træner sammen, men også skal konkurrere mod hinanden ved ridestævner. 


 Ingeborg Arvola er født i 1974 i Norge og debuterede i 1999. Hun har skrevet til både voksne og børn og unge. Hun har studeret teatervidenskab og litteraturvidenskab på universitetet, og hun skriver med stor viden og indsigt om målgruppen og har nu mere end 15 bogudgivelser bag sig. For sit forfatterskab modtog hun i 2004 Cappelenprisen, og i 2008 fik hun Havmannprisen.


 Det store spring er anden bog i serien om hestepigen Inghill. Første bog i serien hedder Carla, min Carla (Turbine, 2016).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det store spring

Det store spring