Nedsat pris! Dét, Svend mener, er ... Forstør
Kategorier / sektioner:

Dét, Svend mener, er ... (Bog, Indbundet)

Af: Hans Mortensen

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 234
Dato for udgivelse: 7-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788702081312
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Siden Svend Auken kom i Folketinget i 1971, har han været en central figur i dansk politik. Først som minister i Anker Jørgensens regeringer, siden som partiformand og offer for det socialdemokratiske formandsopgør i 1992 og som magtfuld miljøminister i Nyrup-regeringen.
Op til den socialdemokratiske kongres i efteråret 2008 bekendtgjorde Auken, at han led af en uhelbredelig kræftsygdom. Den døde han af i august 2009. Hans tale til kongressen blev en slags politiske testamente, hvor han fremlagde sin udgave af den socialdemokratiske vision.
Dét, Svend mener, er udfolder han over for Hans Mortensen denne vision og giver sit bud på Socialdemokratiets historiske rolle, partiets grundlæggende idé og dets fremtid. Derudover fortæller han om sit eget livssyn - herunder den kristne tro, der har præget hele hans liv. Og om sin politiske rejse fra barn af borgerlige modstandsfolk over en tid som socialdemokratisk EU-modstander til overbevist internationalist og europæer. Han taler endvidere om prisen for politik - om skuffelser, nederlag og håbet om nye sejre.
Hans Mortensen er politisk reporter på Weekendavisen. Han skrev i 2005 bogen De fantastiske fire om Svend Auken, Ritt Bjerregaard, Mogens Lykketoft og Poul Nyrup Rasmussen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dét, Svend mener, er ...

Dét, Svend mener, er ...