Nedsat pris! DET taler: Psykoanalytiske dialoger
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

DET taler: Psykoanalytiske dialoger (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Judy Gammelgaard, Katrine Zeuthen og Birgit Bork Mathiesen (red.)

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750042907
Udgave: 1. (23-11-2012)
Oplag: 1. (23-11-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 244
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

DET TALER er en introduktion til nutidig psykoanalyse. Det var Sigmund Freud, der i begyndelsen af 1900-tallet revolutionerede vores måde at tænke og forstå os selv på ved blandt andet at introducere begrebet "det ubevidste". I nutidens psykologi og psykoanalyse er betydningen af dette vigtige begreb imidlertid blevet kraftigt nedtonet. Mennesket eller subjektet beskrives i stedet som rationelt og i stand til at kontrollere egne indre processer såsom tanker og følelser.

DET TALER viser, at det ubevidste er en nødvendighed for såvel den psykologiske praksis som for litteraturen, filosofien og den samfundsmæssige sameksistens. Uden dette begreb bliver det svært at forstå – og behandle – psykiske lidelser som borderline-personlighedsforstyrrelse, spiseforstyrrelser og seksuelle traumer.

Bogen peger på, hvordan psykoanalysen og begrebet det ubevidste beriger og berører den menneskelige og samfundsmæssige ageren på en række niveauer. Bogen henvender sig både til læsere uden det store forhåndskendskab til emnet og til den mere vidende læser.

Anmeldelser (0)