Nedsat pris! Efter al sandsynlighed
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Efter al sandsynlighed

Af: Gianrico Carofiglio

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793323544

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En af Italiens største krimiforfattere.  Italienske Gianrico Carofiglios bøger om advokaten og antihelten Guido Guerrieri er charmerende, atmosfærefyldte og farverige krimier fra støvlelandet.
Det mærkes tydeligt, at Carofiglio trækker på sin store viden om det italienske retsvæsen, organiseret kriminalitet og korruption samtidig med, at han som forfatter har øje for stemningsbeskrivelser, skæve personer og det gode plot.
"Et pragteksemplar. Guerrieri er en vidunderligt overbevisende romankarakter; gnaven, men også absurd i al sin dysterhed, hans sårbarhed og kynisme fint bundet sammen af en selvudslettende humor. Det er realismen i hele set-uppet og Guerrieris menneskelighed, som gør romanen til et retssals-drama af en helt særlig og sjælden kvalitet."
– The Times  
Efter al sandsynlighed er i serien om Guido Guerrieri.  
Gianrico Carofiglio har siddet i det italienske senat for Partito Democratico fra 2008 til 2013. Han bor i havnebyen Bari i Apulien i det sydlige Italien. Her har han i en årrække arbejdet som anklager med speciale i efterforskning af organiseret kriminalitet, og han står bl.a. bag nogle af regionens alvorligste domme i korruptionssager og menneskesmugling.  
Hans bøger er solgt i mere end 4 millioner eksemplarer i Italien og udkommer på 20 sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Efter al sandsynlighed

Efter al sandsynlighed