Nedsat pris! Det traumatiserede barn: Symptomer, konsekvenser og behandling Forstør

Det traumatiserede barn: Symptomer, konsekvenser og behandling (Bog, Indbundet)

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 31-7-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Karen Louise Erichsen
Medforfattere: Anne Bovbjerg - Espe Maria Kahler
ISBN-13: 9788778875099
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Anne Bovbjerg - Espe Maria Kahler
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 2

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det traumatiserede barn - symptomer, konsekvenser og behandling er en introduktion til psykologiske traumer hos børn og behandlingen af disse.
Første halvdel af bogen beskriver, hvordan spor efter psykiske og fysiske overgreb kan sætte sig i barnet som traumer. Via en gennemgang af de psykiske, sociale og kognitive mekanismer der er i spil hos barnet, kommer bogen rundt om mulige konsekvenser af tidlig traumatisering. Der kan fx være konsekvenser i forhold til hjernens neurologiske udvikling, evnen til at mestre udfordringer i den almindelige personlige og sociale udvikling samt for sammenhængen i selvfortællingen.
Anden halvdel fungerer som en håndbog, der beskriver hvilke principper, præmisser og vilkår, der ligger til grund for legeterapi. Der gives konkrete anvisninger på metoder og fremgangsmåder i forhold til den klinisk set vanskelige arbejdsopgave, som feltet repræsenterer.
Begge dele suppleres af et grundigt og lettilgængeligt casemateriale, som tydeliggør problemstillingerne og den praktiske tilgang til arbejdet.
Det traumatiserede barn - symptomer, konsekvenser og behandling henvender sig til interesserede inden for fagområderne psykiatri, psykologi, sundhed, skole og pædagogik.
Bogen er blevet til i samarbejde mellem cand.psych. Anne Bovbjerg og cand.psych. Espe Maria Kahler. De har trukket på Anne Bovbjergs mangeårige praktiske erfaring på området, Espe Maria Kahlers teoretiske erfaringer med at bruge eventyret i behandlingen af børn samt deres fælles praktiske erfaringer på Psykotraumecentret i Dansk Røde Kors.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det traumatiserede barn: Symptomer, konsekvenser og behandling

Det traumatiserede barn: Symptomer, konsekvenser og behandling