Nedsat pris! Det var mig der slog Tom Jones ihjel
Kategorier / sektioner:

Det var mig der slog Tom Jones ihjel (Paperback, Dansk)

Af: Jan Frejlev

Forlag: Sleeping Beauty
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797129104
Udgave: 1. (08-01-2019)
Oplag: 1. (08-01-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
136,10 kr
152,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

**** "Det er en fin lille samling af fortællinger om livet på godt og ondt. Den er skrevet på en velskrevet og poetisk måde, der gør, at du flyver gennem siderne og nyder, at læse den. (...) eg anbefaler bogen til jer, der godt kan lide, at læse noveller, især noveller, der gør et indtryk på dig og efterlader dig med tanker efter endt læsning. "
– Livet i Dukkehuset
"(...) Det er fortid og nutid, om mænds liv i udkanten af fællesskaber, og for de flestes vedkommende også af samfundet. Nogle personer krydser hinanden i fortællingerne. Nogle personer går igen.
Fortællingerne er skrevet med humor og ømhed, nogle lidt absurde, men varmen gennemstrømmer dem alle.
Er du glad for musikeren Allan Olsens tekstsunivers, finder du noget af det samme hos Frejlev. De skæve eksistenser, røgen og de finurlige kaldenavne. Hvis du er lærer og arbejder med Jesper Wung-Sungs Hovedet, så er titelnovellen oplagt som eksamenstekst."
– Bausager Books (Christina Wung-Sung)
Forlaget skriver: 14 fine fortællinger om livet på øer; Sjælland, Amager og Bornholm. Både når det gør ondt – fra de ”brækkede knogler, blødende sår eller pinefulde smerter” i Skadestuen, til fantomhjertet hos den forladte mand i Opsplitning – og når det er sjovt og absurd, og en mand finder på at gemme plasticposer i sin fryser for at redde verden, mens en anden ikke kan få sin nye hat af:
”I grunden var det praktisk med hatten på hovedet. Det blev unødvendigt at vaske hår og frisere sig, og han kunne komme hurtigere ud ad døren og af sted til sit arbejde i Forvaltningen, der omformer tal til regler.” (fra bogen)
Det er til at tude over, men vi griner mere. Sproget bærer læseren igennem det tunge med anti-minimalistisk sprudlen og god gammeldags fortælleglæde. Flere figurer – manden med hat, en rødhåret kvinde og den bornholmske smuglerkonges ukuelige søn, Randy Bakmann – går igen og får fortællingerne til at hænge sammen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det var mig der slog Tom Jones ihjel

Det var mig der slog Tom Jones ihjel