Nedsat pris! Dette er en homobog Forstør
Kategorier / sektioner:

Dette er en homobog (Bog, Hæftet)

Af: Juno Dawson

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 271
Dato for udgivelse: 20-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Marie Bech-Gregersen, Emilie Sonne Harild
Illustrator: Spike Gerrell
ISBN-13: 9788740606379
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: This book is gay
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Uundværlig, humoristisk og særdeles oplysende læsning til alle, der er interesserede i at vide mere om seksualitetens mangfoldighed.


"Uanset om du kan lide drenge eller piger eller måske begge dele, og uanset om du føler dig som en dreng eller en pige indeni . så er du jo bare dig, ikke?"


I denne skarpe, inkluderende og vanvittigt morsomme bog stiller forfatter Juno Dawson skarpt på de mange myter og fordomme, som omgiver kønsidentitet og seksuel orientering. Han sætter fokus på menneskers kompleksitet og på, hvorfor ingen bør sættes i bås, bare fordi de ikke passer ind i andres forestilling om, hvad der er "normalt".


Bogen er fuld af vidnesbyrd fra mennesker af alle køn og med alle seksuelle orienteringer. Den udforsker både sex, politik, identitetsspørgsmål og stereotyper og rådgiver dig om, hvordan du scorer, hvordan du springer ud og meget, meget mere. Teksten suppleres af Spike Gerrells sjove og rammende illustrationer.


Bagerst er der desuden en kærlig vejledning til forældre og en liste med henvisninger til relevante hjemmesider, organisationer, foreninger m.m., hvor man kan søge yderligere information og vejledning.


Juno Dawson er tidligere skolelærer, anerkendt forfatter og selv erklæret homoseksuel. Han har bl.a. udgivet Kunsten at være en dreng, som udkom på TURBINE Forlaget i 2014.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dette er en homobog

Dette er en homobog