Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Dette er livet (Bog, Hæftet)

Af: Dan Rhodes

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 408
Dato for udgivelse: 24-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Ninna Brenøe
ISBN-13: 9788779735811
Produkt type: Bog
Originaltitel: This Is Life
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
228,75 kr

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette moderne eventyr tager sin begyndelse, da romanens hovedperson Aurélie - en charmerende, smuk og lettere kikset ung dame (og kunststuderende) - som led i et kunstprojekt kaster en sten op i luften på en morgentravl plads i hjertet af Paris. Hendes tanke er at følge den person stenen rammer - allerhelst en smuk, interessant, gerne yngre mand, forestiller hun sig - i et forsøg på skabe et stykke billedkunst om livets tilfældigheder. Hvad hun ikke lige regner med er, at stenen havner i en barnevogn og i hovedet på en otte måneder gammel baby. Som Aurélie derefter på mystisk vis får ansvaret for i syv dage.
Der er med andre ord lagt op til at alt nok skal gå galt. Men heldigvis er Aurélie ikke alene, hun har sin gode veninde Sylvie, sin professor på kunstakademiet med frue til at hjælpe sig  - samt et mylder af andre kuriøse, overraskende, kulørte og tragiske bipersoner, der alle griber ind i handlingen med deres egne sære historier.
Samtidig - i et afblomstret pornotempel et andet sted i Paris - er den internationale kunstkomet ´Le Machine´ i gang med at forberede en usædvanlig installation kaldet LIFE. Med sin egen nøgne krop i centrum 24-7 i flere uger vender han op og ned på de konventionelle forestillinger om, hvad der er god og dårlig kunst. Og mon ikke de mødes?
Dan Rhodes (født 1972) er engelsk forfatter med en udpræget sans for det groteske, de skæve eksistenser - og ikke mindst med en særegen evne til at kombinere humor og tragik.
Dette er livet er hans femte roman på dansk. Tidligere er udgivet Timoleon Vieta, kom hjem (2004), Den lille hvide bil (2006), Guld (2008) og senest i En sult så dyb (2010). 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dette er livet

Dette er livet