Nedsat pris! Dette er vand Forstør
Kategorier / sektioner:

Dette er vand (Bog, Hæftet)

Af: David Foster Wallace

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 405
Dato for udgivelse: 29-8-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Claus Bech
ISBN-13: 9788779559264
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Forord: Tore Rye Andersen
Originaltitel: A supposedly fun thing I ll never do again
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
228,75 kr
epub
136,15 kr
zip_mp3
136,15 kr

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

David Foster Wallace begik selvmord i 2008 i en alder af blot 46 år. Inden da havde han med romanen Infinite Jest etableret sig som det vigtigste skønlitterære navn i sin generation.
Sideløbende med sine romaner og noveller skrev Wallace gennem hele karrieren essays og journalistiske reportager. Disse tekster er helt anderledes tilgængelige end hans litterære eksperimenter, og de er blevet læst bredt og har haft en kolossal indflydelse på forfattergenerationen, der tæller blandt andre Jonathan Franzen, Dave Eggers og Zadie Smith.
Det mest kendte essay, ´Noget muligvis sjovt, jeg sikkert aldrig vil gøre igen´, er en rasende underholdende skildring af Wallaces oplevelser under et luksuskrydstogt i Caribien. Her tegnes et på én gang morsomt og forstemmende portræt af en amerikansk forlystelsesindustri, hvor man ikke bare har mulighed for, men nærmest er tvunget til at have det sjovt. Med i bogen er også en berømt tekst om tennisgeniet Roger Federer, en reportage fra John McCains kampagne for at blive republikanernes præsidentkandidat i 2000, Wallaces indædte opgør med den litterære postmodernisme  samt titelessayet, som er en slags kondenseret udtryk for den måske vigtigste essens, man kan uddrage af Wallaces forfatterskab: en opfordring til, at vi sætter os ud over vores solipsistiske og søvngængeragtige standardindstilling, hvor vi er centrum i vores egen lille verden, og i stedet forholder os nysgerrigt, åbent og empatisk til vores omverden og medmennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dette er vand

Dette er vand