Dexters dunkle drømme Forstør
Kategorier / sektioner:

Dexters dunkle drømme (Bog, Paperback)

Af: Jeffry P. Lindsay

Forlag: Mrs. Robinson
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 327
Dato for udgivelse: 20-5-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
Oversætter: Jesper Bøllehuus
ISBN-13: 9788764504958
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Koitz
Originaltitel: Darkly dreaming Dexter
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

59,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen Dexters dunkle drømme er basis for er en amerikansk thriller-tv-serie (Dexter) som vises på TV3 - og som har nærmest kult-agtig status over alt i verden.
Dexter Morgan er ansat som kriminaltekniker ved politiet i Miami. Han ser godt ud, er veltalende og charmerende. Samtidig er han en iskold seriemorder.
Dexter er drevet af en indre trang, som får ham til at synes, det er en rigtig god idé at tage livet af andre mennesker på bestialsk maner. Og da han en dag støder på ofrene for en anden seriemorder, fyldes han med beundring over den dygtighed, som morderen lægger for dagen. Mordene er udført med en finesse, som var de udført af Dexter selv.
Efterhånden som flere ofre for den ukendte seriemorder dukker op, bliver Dexter stadig mere optaget af sagen. Han drømmer om mordene om natten, og hans evne til at vide, hvad der vil ske, er overraskende, selv for en ekspert som Dexter. Og tvivlen begynder at melde sig: kan det tænkes, at det faktisk er ham selv, som har udført disse mord, uden at vide det? Er han da blevet rablende gal? Myrder han unge prostituerede i søvne?
Det ville ligne Dexter dårligt - for uanset hvor modbydelige hans forbrydelser hidtil har været, så har Dexter en ufravigelig regel - han myrder kun andre seriemordere!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dexters dunkle drømme

Dexters dunkle drømme