Nedsat pris! Diagnoser i myndighedsarbejde
Kategorier / sektioner:

Diagnoser i myndighedsarbejde (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Cecilie K. Moesby-Jensen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759331484
Udgave: 1. (14-06-2019)
Oplagsdato: 2019-06-14
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 270
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

For første gang på dansk behandles i denne bog myndighedssocialrådgiveres arbejde med børn og unge, der er diagnosticeret med autismespektrumforstyrrelser eller ADHD.  


Bogen belyser myndighedsarbejdet på handicapområdet ud fra forskellige teoretiske, juridiske og empiriske indfaldsvinkler og falder i to dele. 


Første del giver en introduktion til forskellige handicapforståelser, forståelsen af de berørte børn og unges udsathed, regler og love på området, betydningen af et helhedssyn samt det tværprofessionelle samarbejde i myndighedspraksis med børn og unge med de to diagnoser.


Bogens anden del præsenterer en række analyser af myndighedsrådgivernes samarbejde med borgerne i forhold til, hvordan rådgiverne italesætter sagsarbejdet, og det belyses desuden, hvordan unge og forældre oplever samarbejdet og kontakten til forvaltningen.  


Bogen inddrager den nyeste forskning på området og er relevant for socialrådgiverstuderende og studerende på andre professionsuddannelser, der beskæftiger sig med disse borgere. 


Den henvender sig ligeledes til studerende på en række diplom-, master- og universitetsuddannelser, der orienterer sig imod velfærds- og socialt arbejde omkring børn- og unge med funktionsnedsættelser. Derudover retter bogen sig mod praktikere og forskere, der beskæftiger sig med denne gruppe af børn og unge og deres familier. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Diagnoser i myndighedsarbejde

Diagnoser i myndighedsarbejde