Nedsat pris! Diagnostiske fag Forstør
Kategorier / sektioner:

Diagnostiske fag (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 392
Dato for udgivelse: 19-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Birgitte Lerche, Ziggy Fugmann
Redaktion: Henrik S. Thomsen
ISBN-13: 9788762814615
Produkt type: Bog
Bidragyder: Henrik S. Thomsen, Morten Hanefeld Dziegiel, Jørgen Frøkiær, Annemarie Hellebek, Børge Grønne Nordestgaard, Henrik Enghusen Poulsen, Henrik Daa Schrøder, Flemming Skovby, Henrik Westh, Martin Bak, Anne-Marie Gerdes, Tine Plato Hansen, Jens Michael Hertz,
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Bettina Rix - GrafiskSigns
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Bettina Rix - GrafiskSigns
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

421,95 kr

-13%

Vejl. pris: 485,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Diagnostiske fag er en tværfaglig grundbog, som giver en systematisk introduktion til de parakliniske og diagnostiske fag. Fagene har på trods af de vidt forskellige emner mange berøringsflader og både fælles metoder og problemstillinger, og kapitlerne er så vidt muligt opbygget på en ensartet måde. Vinklen er praktisk og anvendelsesorienteret, og teksten suppleres af en række klinisk relevante og illustrative cases.


De senere års hastige teknologiske udvikling har gjort de parakliniske og diagnostiske discipliner til en vigtig og nødvendig forudsætning for det kliniske arbejde. Diagnostiske fag giver, med den samlede indføring i alle fagene, en faglig baggrund for målrettet diagnostisk strategi.


Bogen, som er en videreførelse af Basisbog i diagnostiske fag, er primært tænkt som en lærebog for medicinstuderende. Bogen har fokus på den viden, som alle basislæger bør være i besiddelse af, men andre ansatte i sundhedsvæsenet kan også med fordel læse bogen for at opnå indsigt i de forskellige specialer.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Diagnostiske fag

Diagnostiske fag