Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Dialoger med Englen (Bog, Indbundet)

Af: Gitta Mallasz

Forlag: Lemuel books
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 458
Dato for udgivelse: 22-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Bente Møller
ISBN-13: 9788792500236
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Die Antwort der Engel
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

303,65 kr

-13%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dialoger med englen ... er beretningen om fire unge menneskers usædvanlige spirituelle eventyr, der fandt sted i Ungarn under 2. Verdenskrig. Hanna, Lili og Joseph - Hannas mand - er jøder, Gitta er kristen; en higen efter åndelighed binder dem sammen, men ingen af dem udøver deres religion.
En dag beslutter de at gøre status over deres personlige problemer, men Gitta kryber udenom og gemmer sig bag banaliteter. Hanna bliver først irriteret, men får så lige knap nok tid til at advare sin veninde, inden hun udbryder: ´Pas på! Det er ikke mere mig, der taler!´ Fuldkommen bevidst udtaler hun ord, der umuligt kan tilhøre hende. I sytten måneder taler Lyskræfterne, som de kalder ´indre Mestre´ eller ´Engle´, gennem Hannas mund. I den mest sorte periode af deres liv oplever de et håb om forvandling og opdager nye veje, som de aldrig havde forestillet sig. De sytten måneder bliver mere og mere dramatiske. Hanna, Lili og Joseph bliver alle tre deporteret og omkommer i dødslejrene.
Først seksten år senere kan Gitta - som den eneste overlevende - slå sig ned i Frankrig. I sin kuffert har hun de små hæfter, hvori hvert møde med Englene var blevet skrevet ned, ord for ord. 30 år efter at begivenhederne fandt sted, lykkedes det Gitta Mallasz at få udgivet ´Dialogerne´ på fransk. Efter endnu 35 år og sytten oversættelser findes Dialoger med Englen nu på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dialoger med Englen

Dialoger med Englen