Diegesis Forstør
Kategorier / sektioner:

Diegesis (Bog, Indbundet)

Af: Henrik Nor-Hansen

Forlag: Silkefyret
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 198
Dato for udgivelse: 2-1-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793717305
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

331,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tre kortromaner fra en af de mest oversete og originale forfatterstemmer i Norge. Henrik Nor-Hansen er nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for Termin i 2017, og i denne samling fra Silkefyret kan man både læse Termin og to af hans andre kortromaner skrevet i perioden 2012-16.
Termin - en fremstilling af vold i Norge: Sankthans 1998 bliver Kjetil Tuestad fundet bevidstløs på Hommersåk udenfor Stavanger. Politiet opfatter det som blind vold. Et halvt år senere bliver sagen henlagt. Tuestad oplever en række neuropsykiatriske senskader.
En kort evaluering af psykosocialt stress: Efteråret 2013 kører Halvor Leland ind i en folkemængde i Stavanger centrum. Man tror ugerningen er et resultat af en psykose. Under behandlingen kommer det frem, at Leland gennem flere år har været udsat for en del psykosocial stressbelastning.
En redegørelse for et rejsestipendie: En norsk forfatter forelsker sig i en afdød kvinde i Toronto. Det skaber et begær som undergraver alt, og han står pludseligt på tærsklen til noget grundlæggende uafklaret.
Henrik Nor-Hansen (f. 1967) er bosat i Stavanger. Han debuterede i 1996 som romanforfatter med Krater på krater. Siden har han udgivet flere digtsamlinger, som har placeret ham blandt Norges centrale samtidslyrikere. For Termin. En frem-stilling af vold i Norge (2016) blev han nomineret til Nordisk Råds litteraturpris.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Diegesis

Diegesis