Digital Bogpakke Forstør

Digital Bogpakke

Forlag: Straarup & Co
Format: Kolli indkøb
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 15-5-2018
ISBN-13: 9788770180320
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

615,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pakketilbud på fire fagbøger om digitale udfordringer.
“Reboot dine digitale vaner” er en fagbog af Thomas Pape, der er beregnet til undervisningsbrug i gymnasiet. I bogen bliver læseren præsenteret for metoder og værktøjer til at gøre de digitale vaner mere hensigtsmæssige, ligesom førende eksperter og forskere inden for omra?det sætter den digitale adfærd i perspektiv.
“Unges digitale dannelse” er en antologi, hvor otte eksperter sætter fokus på de problemer og udfordringer, som den stigende digitalisering har ført med sig. Søren Hebsgaard og Camilla Mehlsen har blandt andet bidraget med kapitler til bogen.
“Sex, hævn og video” er en antologi, der har fokus på unges deling af intime billeder og film. Bogen berører nye begreber som sexting, digital sexmobning, hævnporno og shaming. Kendte debattører som Emma Holten og Thordis Elva medvirker i antologien.
“Digital trivsel” er en antologi om børn og unges onlineliv. Den henvender sig både til forældre og fagfolk, der enten er under uddannelse eller allerede arbejder med børn og unge. Kapitlerne i “Digital trivsel” er blandt andet skrevet af Malene Charlotte Larsen og Søren Schultz Hansen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Digital Bogpakke

Digital Bogpakke