Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Digital lyd: med MP3, WinAmp og CoolEdit (Bog)

Af: Martin Simon

Forlag: Globe
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 5-7-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
ISBN-13: 9788779000377
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Digital lyd - med MP3, WinAmp og CoolEdit
Nu er det forbudte blevet lovligt.
Endelig kan du få en komplet guide til digital lyd på computeren. Bogen gennemgår en lang række af de mest populære programmer til håndtering af MP3-filer, herunder også en oversigt over bærbare MP3-afspillere.
I dette forår har digital kopiering af musik været meget i mediernes søgelys. Først på grund af endnu en amerikansk mammut IT-retssag om webstedet Napster, og senest i forbindelse med den nye danske lov om digital kopiering, der blev vedtaget i Folketinget lige inden de gik på sommerferie.
Den nye lov har i et vist omfang lovliggjort hjemmebrænding af musik-cd´er, men hvis du vil vide nøjagtigt hvad du må og hvad du ikke må, så er Forlaget Globe's nye bog om digital lyd et godt sted at starte.
Bogen er skrevet til alle, der vil høre fed musik på deres pc og som vil vide mere om de mest brugte lyd-afspillere på markedet i øjeblikket. Bogen gennemgår således de fire mest populære lyd-programmer på markedet, nemlig den velkendte MP3-afspiller WinAmp, WAV-editoren CoolEdit og den smarte MusicMatch Jukebox, der udover at fungere som jukebox på computeren også kan bruges til at brænde cd'er med. Endelig gennemgås Windows Media Player i den nye version 7.1, der netop er frigivet til download på Internet.
Bogen gennemgår hvad analog og digital lyd er med hovedvægten lagt på MP3-filer. Du får dog også en gennemgang af Wave- og WMA-formatet, og hvordan du arbejder med Wav- og WMA-filer i praksis, ligesom du får en kort introduktion til MIDI-filer. Endelig gennemgås hvordan du konverterer mellem de forskellige lydfil-formater.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Digital lyd: med MP3, WinAmp og CoolEdit

Digital lyd: med MP3, WinAmp og CoolEdit