Digital produktion: deltagelse og læring Forstør
Kategorier / sektioner:

Digital produktion: deltagelse og læring (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Undervisning og læring
Sideantal: 154
Dato for udgivelse: 17-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Birgitte Holm Sørensen, Karin Tweddell Levinsen, Helle Marie Skovbjerg
Medforfattere: Birgitte Holm Sørensen, Karin Levinsen, Susana Tosca, Helle Marie Skovbjerg, Stine Ejsing-Dunn, Birgitte Henningsen
ISBN-13: 9788771605303
Produkt type: Bog
Bidragyder: Stine Ejsing-Duun, Birgitte Holm Sørensen, Karin Levinsen, Susana Tosca, Helle Marie Skovbjerg, Birgitte Henningsen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

355,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 Denne bog sætter fokus på digital produktion som en stærk læringsform, der faciliterer og kvalificerer elevernes læring. Eleverne producerer digitale produkter med den hensigt at tilegne sig en fag- og/eller tværfaglighed. Begrebet produktion omfatter både processen og selve artefaktet, der bliver produceret. I digitale produktionsprocesser arbejder eleverne iterativt, de udvikler ejerskab til produktionen og fastholder selv deres læreprocesser.
Bogen viser, hvordan eleverne anvender it til at strukturere og organisere deres arbejde, og hvordan it eksternaliserer elevernes viden og refleksioner i flere modaliteter. I bogen fremhæves, hvordan elevernes kollaborative tilgange, videndeling med hinanden og uformelle lege- og læringstilgange kan understøtte læring og kreativitet. Bogens kobling mellem digital produktion og didaktiske tilgange er også brugbar i et inklusionsperspektiv.
Bogen præsenterer en række modeller for didaktisk rammedesign og evalueringspraksisser, som lægger op til, at læreren tilrettelægger og agerer, så eleverne lærer at tænke og handle didaktisk og arbejde selvstændigt. Det betyder, at eleverne organiserer og planlægger egne læreprocesser, og de inddrages i målsætning, evaluering og valg af digitale ressourcer. Modellerne for didaktisk rammedesign og evalueringspraksisser er baseret på et omfattende forsknings- og udviklingsprojekt, som er gennemført på fem skoler og med ca. 800 elever.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Digital produktion: deltagelse og læring

Digital produktion: deltagelse og læring