Nedsat pris! Digital tinglysning: rettigheder over fast ejendom
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Digital tinglysning: rettigheder over fast ejendom (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Peter Mortensen

Forlag: Thomson
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788761919359
Udgave: 4. (03-09-2007)
Oplag: 7. (15-08-2012)
Første udgivelsesår: 2007
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 371
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen omhandler de nye regler om digital tinglysning vedrørende fast ejendom. Den er udarbejdet med henblik på undervisningen på universiteter og højere læreanstalter og giver praktikere en indføring i det nye digitale tinglysningssystem samt en opdatering med seneste retspraksis.
I bogen gennemgås tinglysningslovens ejendoms- og rettighedsbegreber og deres sammenhæng med udstykningsloven og anden lovgivning. Desuden behandles tredjemandsproblemer vedrørende omsætning af fast ejendom med hovedvægten lagt på sikringsakter, prioritets- og gyldighedsvirkning.
Bogen indeholder endvidere afsnit om fremgangsmåden ved digital tinglysning - herunder brugen af digital signatur, fuldmagtsordning og anmelderordning - om tingbogslegitimation, automatisk og manuel prøvelse samt om aflysning af rettigheder og rettelse af tingbogen.
Peter Mortensen er dr. jur. og professor i formueret ved Københavns Universitet. Han var sagkyndigt medlem af Justitsministeriets Tinglysningsudvalg ved afgivelsen af den betænkning, der ligger til grund for reglerne om digital tinglysning.

Anmeldelser (0)