Nedsat pris! Digitale Nomader Forstør
Kategorier / sektioner:

Digitale Nomader (Bog, Hæftet)

Forlag: Voice & Writing
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Dato for udgivelse: 2-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Medforfattere: Mille Sjøgren, Kristian Sjøgren
ISBN-13: 9788797132708
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

278,40 kr

-13%

Vejl. pris: 320,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 275,20 kr Op til 448,00 kr
20 272,00 kr Op til 960,00 kr

Beskrivelse

’Digitale nomader’ er den første bog på dansk om en mere fri måde at leve livet på 
Kurs mod fjerne kyster vækkede en længsel i mange danskere efter at leve liv med mere eventyr. Vi sad alle sammen klistret til skærmen og drømte os med i oplevelserne på Havana og langt væk fra dagligdagens til tider ulidelige trumme-rum. 

Desværre er det de færreste af os forundt at købe en båd, sige jobbet op og sejle Jorden rundt i tre år uden at se os tilbage. Vi har simpelthen ikke råd til det. 

Men hvad nu hvis vi kunne rejse ud i verden uden at sige jobbet op? Hvad nu hvis vi kunne tage jobbet, familien og hverdagen med os og bytte kontoret i Danmark ud med en hverdag på en båd på de store oceaner eller for sags skyld en hængekøje på Bali, en autocamper ned gennem USA eller en skihytte i Alperne? Hvad nu hvis vores hverdage var så sprængfyldte med fantastiske oplevelser, muligheder og frihed, at vi aldrig havde behov for at tage på ferie eller drømme os væk fra hamsterhjulet? 

Hvad ville du lave, og hvor ville du være, hvis du helt selv kunne bestemme? 

Ny bog guider vejen til et friere liv 
’Digital nomader’ er den første bog på dansk om en hastigt voksende og global bevægelse af mennesker, der vælger den traditionelle hverdag fra og et liv med mere eventyr og frihed til. 

Den digitale revolution har gjort, at flere og flere af os egentlig blot skal bruge en computer for at kunne udføre vores job, og de digitale nomader har indrettet deres arbejdsliv, familieliv og tilværelse på en måde, så de kan arbejde fra hele verden af. De ender ofte med at vælge kontoret i Danmark fra og en tropisk strand, en pulser-ende amerikansk storby eller blot et land med mildere klima til. Valget er helt deres eget. 

I Digitale nomader får du et indblik i familien Sjøgrens digitale nomadetilværelse, hvor de har valgt at indrette deres arbejdsliv, skolegang og familieliv på en måde, så de kan proppe deres tilværelse med eventyr og rejser. Den digitale nomadetil-værelse har gjort det muligt for dem at bo i udlandet i mange år og rejse Jorden rundt med rygsæk uden at misse én eneste arbejdsdag. 

Bogen giver også et indblik i mange af facetterne af det digitale nomadeliv og fungerer samtidig som en guide til, hvordan mange danskere formentlig kan transformere deres hverdage til at indeholde mere eventyr og mere frihed til selv at bestemme, hvordan livet skal formes.  

Digitale nomader handler også om de fantastiske, sjove og vanvittige eventyr, som familien Sjøgren har været på gennem deres 7 år som digitale nomader.  

“Live a life you will remember”, Avicii 2014.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Digitale Nomader

Digitale Nomader