Nedsat pris! Diktator
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Diktator (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Robert Harris

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711912966
Udgave: 2. (15-10-2019)
Oplag: 1. (15-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 416
Originaltitel: Dictator
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stedet er Rom, og tiden er cirka år 60 f.Kr. Forskellige magtfulde mænd kæmper om magten i republikken. Dette er historien om virkelige historiske personer, deres alliancer og forræderi, deres grusomheder og forbrydelser.
I en alder af 48 sidder Cicero, politiker, konsul og sin tids største taler, i eksil. Ved at love at støtte Cæsar - hans unge, ubarmhjertige rival - får han lov til at vende tilbage til Rom. Derfra kæmper han sig vej tilbage til indflydelse; først i retssalene, så i Senatet og siden i sine magtfulde skriverier, indtil han for en kort, men glorværdig stund er den mest fremtrædende statsmand i byen. Men ingen offentlig person, uanset hvor klog eller snu han er, kan se sig fri for at blive berørt af andres skruppelløse ambitioner og konspirationer.
DIKTATOR beskriver på indlevende og spændende vis nogle af de mest skelsættende begivenheder i gammel tid: det romerske imperiums kollaps, den efterfølgende borgerkrig og mordet på Julius Cæsar. Men det evige dilemma forbliver dette: hvordan holder man politisk frihed adskilt fra personlige ambitioner, udefrakommende interesser og den altødelæggende effekt af fremmede krige. I Robert Harris? portræt forsøger Cicero at besvare dette spørgsmål i både tanke og handling og bliver en helt i både sin egen og vor tid.
Afslutningen på trilogien efter IMPERIUM og LUSTRUM. Kan læses selvstændigt.

Anmeldelser (0)