Nedsat pris! Din hengivne: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Din hengivne: roman (Bog, Hæftet)

Af: Connie Palmen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 286
Dato for udgivelse: 23-4-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Oversætter: Aino Roscher
Illustrator: Mikkel Henssel
Redaktion: Claus Clausen
ISBN-13: 9788779731264
Produkt type: Bog
Originaltitel: Geheel de uwe
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

227,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Salomon Schwartz - eller Mon som han kaldes - er den store fraværende men centrale figur i Din hengivne ham alt sammen drejer sig om. Han er journalist stjerne-kolumnist bordelgæst og frem for alt Don Juan. Mon lader ingen uberørt især er han kvindernes favorit; spændende charmerende morsom men også løgnagtig destruktiv utro berømt for sit lysende intellekt såvel som for sin nærmest vampyragtige seksualitet. Monogami var ikke lige hans livsform. Hvordan blev Salomon Schwartz denne notoriske forfører som ingen - hverken kvinder eller mænd - kunne modstå?
Fem kvinder fortæller om deres oplevelser med denne uimodståelige mand - en psykiater som han var gift med en prostitueret en nonne en skuespiller og kvinden C som skriver hans biografi. Hvordan kunne denne mand blive deres store lidenskab deres besættelse.
Din hengivne er en bog hvor uventede genrer mødes - på én gang en filosofisk kærlighedsroman psykologisk nøgleroman og et studie i erotisk besættelse. Men først og fremmest er det en fiktiv romanbiografi om den umættelige Don Juan og hans korstog i kvindeland.
Connie Palmen født 1955 er nok Hollands for tiden mest læste kvindelige forfatter. På dansk er tidligere udgivet romanen Lovene (1994) og Venskabet (1997). Din hengivne er blevet en af de sidste års mest læste bøger i Holland en uomgængelig klassiker og topscorer på bestsellerlisterne solgt i 300.000 eksemplarer. Romanen er udgivet og under oversættelse til adskillige sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Din hengivne: roman

Din hengivne: roman