Nedsat pris! Din teenager skal coaches, ikke opdrages Forstør

Din teenager skal coaches, ikke opdrages (Bog, Hæftet)

Af: Arne Nielsson

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 259
Dato for udgivelse: 12-9-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Medforfattere: Anni Kirk, Tania Wolf, Nina Vedel-Petersen
ISBN-13: 9788770550963
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Arne Nielsson, Anni Kirk, Tania Wolf, Nina Vedel-Petersen
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 18

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
193,70 kr
epub
130,65 kr

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forældrerollen ændres totalt, når et barn går i puberteten. Mange forældre bliver bange og begræder tabet. Hvor blev mit lille, søde barn af? Hvad skal jeg stille op med dette uopdragne monster? Men i stedet for at betragte forvandlingen som et onde skal forældrene lære at se det som en gave. Som en chance til at træde ind i en anden rolle.
Opfordringen fra denne bogs forfatterteam, der består af fire professionelle coachere og forældre, lyder: Sig farvel til opdragerrollen og bliv i stedet sparringspartner for dine store børn; bliv deres teenagecoach. Det skaber et langt bedre og mere holdbart forhold til teenageren, og giver dig muligheden for et langt sjovere og mere udviklende liv, også når teenageren for længst er flyttet hjemmefra og livet skal defineres på ny.
En af de vigtigste konklusioner i Teenagere skal coaches - ikke opdrages er: Elsk din teenager, men slip ham/hende løs. Stol på, at du har gjort det godt nok. Og lær dig selv at bruge den udfordrende tid til at blive et klogere, friere og gladere menneske. Tilgiv og vælg dine kampe, hvad betyder det, at køkkenet sejler efter et natligt ædeorgie, i det store spil? Måske er det din tur at lære at slappe lidt af med spisetider og rengøring og i stedet bruge ressourcerne på din egen udvikling.
En anden vigtig pointe er: Nej, det er ikke teenageren, der er problemet. Det er dig, der kan have problemer med at vænne dig til forandringen. Og det er op til dig, hvordan det her skal flaske sig fremover. Du har ingen undskyldning for ikke at kaste dig ud i opgaven. Og du kan lære dig teknikker, så forandringen bliver ikke bare lettere for dig men også giver dig mulighed for selv at få et sjovere liv fremover.
Denne bogs forfattere er teenageeksperter på hver deres måde, blandt andet som forældre til i alt 12 børn. Arne Nielsson (Viljen til sejr) og Lasse Zäll (stifter af Pathfinder/Stifinder) er to af landets førende professionel coaches for sports- og erhversfolk; Anni Kirk og Tania Wolf er begge skolelærere og kognitive coaches med speciale i teeanagere. Nina Vedel-Petersen er forfatter og journalist og har bl.a. skrevet bøgerne Magtkamp på chefgangen - om at være kvinde på toppost og Man skal ikke stå og fedte med det, en interviewbog om kendte kvinders kamp for friheden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Din teenager skal coaches, ikke opdrages

Din teenager skal coaches, ikke opdrages