Din vej i job, med positiv psykologi. Forstør
Kategorier / sektioner:

Din vej i job, med positiv psykologi. (Bog, Paperback)

Af: Kenneth Dahl

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 22-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740925395
Produkt type: Bog
Originaltitel: Din vej i job, med Positiv Psykologi.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

212,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne personlige og helt unikke udviklingsbog er skrevet til dig, der ønsker at finde din vej ind på arbejdsmarkedet. For hvorfor ikke bruge din ledighedsperiode til at opnå fuld power og energi til at gå helhjertet efter det arbejde, som du drømmer allermest om og bruge tiden, som jobsøgende til at gøre dig stærk og helt klar på hvad du vil med dit liv, og arbejdsliv?
Forfatterne gør fuldstændig op med hvordan vi mennesker ofte ser på os selv, når vi er arbejdssøgende og det gør de ud fra 20 års erfaring i at støtte personer tilbage til arbejdsmarkedet. De har omsat deres viden til en nyskabende tilgang i det at være jobsøgende, hvor fokus er på læserens mulighed for, ikke kun at komme tilbage i job, men ligeså meget, at finde det helt rigtige job. Et job der giver en dybere mening og indtage det med fornyet personlige drivkrafter, som viljen og modet til forandring samt styrke og selvtillid.
Du vil igennem bogen blive introduceret til Positiv Psykologi samt den Eksistentielle og Fænomenologiske tilgang. Endvidere vil du igennem filosofisk materiale, som bogen også bygger på, komme til at læse og arbejde med begreber som: Valg, Accept, Motivation, Styrker og Ansvar. Du kan ved at læse bogen, foruden personlig udvikling, opnå indsigt i såvel teoretisk, faglig- og praktisk dybde, der underbygges med autentiske historier fra de mangeårige praktiske erfaringer, forfatterne her deler med dig.
Bogens personlige og teoretiske fundament samt praktiske erfaringer, samles løbende i inspirerende øvelser og modeller, der vil støtte dig i din rejse hjem til dig selv og dermed din vej i job.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Din vej i job, med positiv psykologi.

Din vej i job, med positiv psykologi.