Nedsat pris! Dit sunde barn - sådan: Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde. Forstør

Dit sunde barn - sådan: Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde. (Bog, Indbundet)

Af: Rose Maimonide

Forlag: Healthy Growing Tribe Books
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 237
Dato for udgivelse: 5-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Kristine Lindbjerg
Redaktion: Rose Maimonide
ISBN-13: 9788799815401
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kristine Lindbjerg - Omslagsillustrator: Kristine Lindbjerg
Forord: Læge Irene Hage
Fotograf: Lisberth Kjær Hammer
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

278,25 kr

-20.5%

Vejl. pris: 350,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dit sunde barn - sådan!
Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.
Vil du gerne give dit barn en naturlig sund opvækst? Mangler du tid og overskud til at skabe et sundere og gladere familieliv uden kedelig kemi? Længes du efter at se dit barn med vitale æblekinder?
Med denne bog kan du hoppe direkte i mål med alle de trygge og overkommelige løsninger, så du kan sætte guld ind på dit barns sundhedskonto. Du behøver aldrig mere at være i tvivl om det, du giver dit barn at spise, at tage på eller at lege med.
Jeg lover, at du finder gejsten til at vælge bæredygtigt og passe godt på Moder Jord. Du lærer også at aktivere dit barns selvhelbredende kræfter, så det kommer styrket gennem sygdom og skranten.
Når dit barn bobler af livskraft og har et stærkt immunforsvar, får I overskud til et sjovere familieliv med tid til nærvær. Dit barn bliver glad i låget, skarp i sit fokus og får mod på indlæring. Og du bliver en gladere og mere rolig mor.
Din genvej til naturlig sund mad, kosttilskud, tøj, legetøj og stærkt immunforsvar til dit barn 1-12 år.
Bonus: 38 opskrifter, som får dig og din familie til at blive forelskede i sundere alternativer til hverdagens måltider - uden at gå på kompromis med smag og nydelse.
»Fra almindelig hverdagsgøremål til sygdomme, tøj, kosttilskud og mad giver Rose dig en stressfri guide til at styre uden om den kemi, vi så nødigt vil fylde vores børn med. Det er mig en stor glæde at se, at Rose Maimonide igen har skrevet en inspirerende, fængende og indsigtsfuld bog.«
- Irene Hage, Læge 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dit sunde barn - sådan: Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.

Dit sunde barn - sådan: Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.