Nedsat pris! Djævelens diamanter Forstør
Kategorier / sektioner:

Djævelens diamanter (Bog, Hæftet)

Af: Arne Falk-Rønne

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 206
Dato for udgivelse: 29-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711884775
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Det er en pork-knocker, som man her kalder urskovens ensomme diamantsøgere, der har set sine hedeste drømme gå i opfyldelse. Han har gjort et "shout"... et sted dybt inde i regnskoven kender han nu et vandløb, en lagune eller en kilde, hvor han har fundet to diamanter, hvis karatindhold, i hvert fald for den enes vedkommende, er af en sådan art, at alle bekymringer synes at være slut for ham i de kommende år!
Det er derfor forståeligt, at den skæggede mand, Ricardo Jataytay, er helt ude af sig selv af glæde. Han opfører en krigsdans omkring det tørklæde, som han har anbragt på jorden, og hvorpå diamanterne ligger og glitrer i solen."
Arne Falk-Rønne tog i 1961 til den britiske koloni Guyana, som blot fem år senere rev sig fri fra Storbritannien og blev til et selvstændigt land, for at udforske koloniens mægtige jungle og sammensatte kultur. Her mødte han ensporede diamantjægere, oplever indianerstammer, der forsøger at leve i fred i junglen, og ser de fysiske og sociale spor af slavetidens plantager.
Arne Falk-Rønne (1920-1992) dansk forfatter, journalist, rejseleder og eventyrer. Han har udgivet både rejsehåndbøger og rejsebeskrivelser, og slog for alvor igennem internationalt med en række værker, hvor han følger i flere bibelske personers fodspor. Heraf kan nævnes "Abrahams vej til Kanaáns land" (1971), "Moses' vej gennem ørkenen (1973) og "Du er Peter - en rejse i apostelen Peters fodspor" (1976).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Djævelens diamanter

Djævelens diamanter