Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Djævelens Hule (Bog, Indbundet)

Af: Dennis Jürgensen

Forlag: Tellerup
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 123
Dato for udgivelse: 24-5-1996
Udgivelse: 1. udgave, 1996.
ISBN-13: 9788758806679
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Patrick Leis
Anvendelighed: Fra 12 år
År for denne udgave: 1996
Første udgivelsesår: 1996
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
179,95 kr
epub
82,50 kr
Lydbog CD
900,55 kr
zip_mp3
82,50 kr

179,95 kr

-10%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog handler om kammeratskab og censur. I en verden hvor spillemaskiner er forbudt, kører handlingen på venskabet mellem de spillende unge mennesker, der selvfølgelig ikke kan undvære deres computerspil trods et specialpolitis ihærdige forsøg på at stoppe alle former for elektroniske spil.
De ulovlige maskiner tæller alt ligefra små bip-bip spil til den største af de største: Djævelens hule (du må tænke på, at hjemmecomputeren og spillekonsollerne ikke havde den udbredelse i ´83, som de har nu).
Ind mellem hvert kapitel bliver du ført ind i en beskrivelse af de pinsler, du i Djævelens hule kan blive udsat for. Altsammen med til at øge spændingen til sidste afsnit.
Djævelens hule er en af Dennis Jürgensens mest roste bøger. Anmelderen Steffen Larsen, som har anmeldt flest af Dennis´ bøger, var (og er) så glad for den, at han skrev 2 anmeldelser, der begge roste den. Der har generelt ikke været nogle anmeldere, der har fået stukket den i hånden, som har udtalt sig negativt om den. Aalborg Stifttidende gav direkte deres anmeldelse overskriften ´Han kan det bare´.
Det er en handlingsmættet bog, der holder pulsen oppe til sidste afsnit. Humoren ligger som en underliggende tone gennem hele bogen, men er ikke så gennemtrængende som i f. eks. Kærlighed ved første hik.
Til gengæld holder bogen spændingen ved lige gennem hele historien. En anbefalelsesværdig bog for børn fra omkring de 11 år til folk, der oplevede tiden med de små spils besættende charme.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Djævelens Hule

Djævelens Hule