DNA Forstør
Kategorier / sektioner:

DNA (Bog, Paperback)

Af: Yrsa Sigurdardottir

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Huldar og Freyja
Sideantal: 480
Dato for udgivelse: 29-3-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: 1,
ISBN-13: 9788711566824
Produkt type: Bog
Pseudonym: Yrsa Sigurðardóttir
Originaltitel: DNA
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Islandsk
Udgave: 2
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Indbundet
1.770,45 kr
Bog
Paperback
69,95 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

69,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En ung kvinde bliver brutalt myrdet i sit hjem i Reykjavik. Det eneste vidne er hendes syvårige datter. Da endnu en kvinde kort efter bliver myrdet på bestialsk vis, mistænker politiet straks, at samme gerningsmand står bag begge mord. Kort efter modtager en radioamatør en besynderlig og skræmmende melding, som knytter ham til begge ofre, og nysgerrigt begynder han at efterforske sagen på egen hånd.
Lederen af efterforskningen, Huldar, står uden konkrete spor. Det skaber frustration og konflikter internt i politiet, og sagen kompliceres yderligere af, at han er kommet skævt fra start med børnepsykologen Freyja, som bistår det syvårige øjenvidne i sagen.
DNA er en medrivende pageturner fra Islands krimidronning Yrsa Sigurðardóttir, som endnu engang viser sin mesterlige flair for at skabe intelligente krimiplot og effektivt fortalte historier med et rigt og spændende persongalleri.
Yrsa Sigurðardóttir (f. 1963) er den prisvindende islandske bestsellerforfatter bag adskillige krimier og thrillers. DNA er første bog i krimiserien om politibetjenten Huldar og psykologen Freyja, og bogen blev kåret til årets krimi i Island i 2014.
"Yrsa Sigurðardóttir skriver sig langt ind under huden på sine læsere. Hun håndterer uhygge og spænding, så man hele tiden lige må læse et kapitel mere. Og så har den prisvindende islandske forfatter en helt særlig flair for at slå ihjel. DNA er første krimi med psykologen Freyja og politimanden Huldar, og jeg skal love for, at hun får sendt sit nye makkerpar stærkt af sted." - Sara Blædel, forfatter
"En af de mest spændende nye stemmer i krimi- og thriller-verdenen." - Bestsellerforfatter Peter James

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

DNA

DNA