Dødebjerget Forstør
Kategorier / sektioner:

Dødebjerget (Bog, Indbundet)

Af: Ida-Marie Rendtorff

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Dalia Dragehvisker
Sideantal: 151
Dato for udgivelse: 24-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Nr. i serien: Bind: 4,
ISBN-13: 9788702074161
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ingo Milton - Omslagsillustrator: Jesper Ejsing
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
99,95 kr
zip_mp3
64,95 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dødebjerget er fjerde og sidste bind i serien om Dalia Dragehvisker.
Dalia er sammen med Askar og Fiskefjæs sluppet ud af slaveriet i minen hos Arban, der viste sig at være - ikke bare kvinde, men dragekriger. Dalia og Askar har taget afsked med Fiskefjæs - og på ryggen af den vingeløse drage Ura, sætter de to kurs mod bjergtinderne, som skal passeres før de kan nå frem til Kallánien - forhåbentlig tidsnok til at redde Dalias drage, Flamar.
Men tilværelsen som slave var intet i forhold til at krydse bjergkæden Pyraderne i snestorm. Og da Ura styrter ned i en kløft og dør, må Dalia og den sårede Askar fortsætte til fods. Pyrapasset lukker pga. snemasserne, og Dalia og Askar søger ly i dragehviskerbyen Pyra. Byens overhoved Tibana låner dem en gammel drage - moderdragen - og de flyver tilbage til Kallán. Her har fyrst Mautus´ tropper angrebet Kallánien, og troldmanden Jax har forgiftet de fleste af dragerne.Men hvad sker der med Flamar og Askar, de to væsener, som Dalia holder mest af?
Glæd dig til at få hele historien i Dødebjerget.
Fra lektørudtalelsen på de to første bøger i serien:
»Bøgerne er spændende fra første side, de er velskrevne og fortalt i et behageligt, letflydende sprog. Både skildringen af livet blandt dragehviskerne og af den hårde tilværelse til søs er spændende og medrivende fortalt, og hovedpersonens kærlighed til dragerne og hendes kamp for at frelse dem er skildret troværdigt. Den stærke heltinde giver associationer til de unge kvinder i Josefine Ottesens, Lene Kaaberbøls og Tamora Pierces bøger. Temaet hvor en ung er forudbestemt til at løfte arven efter sine forfædre minder om Harry Potter. Et par fremragende fantasyfortællinger. Jeg har kun en indvending: at jeg skal vente på de næste.«
Fra anmeldelsen af serien på Fortællingen.dk:
»Gedigen og velskrevet klassisk fantasy for især piger. De to første bind i serien om Dalia Dragehvisker er rigtig godt skruet sammen. Fantasyhistorien byder klassisk på intriger, sammensværgelser, skurke og helte med masser af modgang, hvilket fungerer først og fremmest pga. en spændende og levende handling med både nuancer og kant.
Serien vil især appellere til piger og f.eks. læsere, der har nydt de letlæste serier Drageherren og Enya af  Josefine Ottesen.« 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dødebjerget

Dødebjerget