Nedsat pris! Døden fra Syrien
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Døden fra Syrien (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Thomas C. Krohn

Forlag: Forlaget Rosenhill
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797166116
Udgave: 1. (14-03-2020)
Oplag: 1. (14-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Paperback
Sideantal: 288
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?


Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.


Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre terror i Danmark, og også om at redde sig egen familie.


Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er "Døden fra Syrien" helt sikkert noget for dig.


"Døden fra Syrien" er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen om biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

Anmeldelser (0)