Døden i Bellonaklubben: kriminalroman Forstør

Døden i Bellonaklubben: kriminalroman (Bog, Hæftet)

Af: Dorothy L. Sayers

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: En Lord Peter Wimsey-krimi
Sideantal: 295
Dato for udgivelse: 18-8-2011
Udgivelse: 7. udgave, 2011.
Oversætter: Gudrun Lohse
ISBN-13: 9788792503817
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: The unpleasantness at the Bellona Club
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 1937
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 7
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da den halvfemsårige general Fentiman bliver fundet død i sin sædvanlige stol på den eksklusive Bellonaklubben i London er der umiddelbart intet, der peger på mord. Han var halvfems og til og med svaghjertet. Snart viser det sig imidlertid, at hans søster er død på præcis samme dag, hvilket pudsigt nok skaber visse komplikationer i forbindelse med de afdødes testamenter. Spørgsmålet bliver nu, hvem af arvingerne der lyver?
Peter Wimsey sættes på sagen og begynder langsomt at trevle tråde op i dette klassiske krimi-setup, hvor alle - selv Fentimans private læge - er under mistanke.
Mysteriet i Bellonaklubben er endnu en krimiperle i Dorothy L. Sayers´ uforlignelige serie om den monokelbærende aristokrat - gentlemandetektiv Peter Wimsey. Den udkom som fjerde bog i serien i 1928 og foreligger nu på dansk i en nyrevideret oversættelse. 
Dorothy L. Sayers (1893 - 1957) var digter, skuespilforfatter, essayist og en af de første kvinder, der officielt tog en kandidatgrad fra det prestigefyldte Oxford University. Det er dog først og fremmest som krimiforfatter, hun er blevet husket af eftertiden. Hendes serie om den engelske gentlemandetektiv Lord Peter Wimsey nyder status som sofistikeret krimiklassiker og hovedværk inden for den engelske gren af detektivromanen, der går under navnet ´The Golden Age of Detective Fiction´, som blomstrede fra 1920´erne og frem. Forfattere som Dorothy L. Sayers og Agatha Christie tog læseren med ind i en verden af søvnige landsbyer og prægtige landsteder, hvor elegante detektiver opklarede raffinerede mordmysterier. Flere af hendes bøger er filmatiseret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Døden i Bellonaklubben: kriminalroman

Døden i Bellonaklubben: kriminalroman