Nedsat pris! Døden i Rue de Paradis Forstør
Kategorier / sektioner:

Døden i Rue de Paradis (Bog, Hardback)

Af: Jacques Tardi

Forlag: Faraos Cigarer
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Nestor Burma
Sideantal: 60
Dato for udgivelse: 9-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Udgiver: Faraos Cigarer
Oversætter: Søren Vinterberg
Redaktion: Christopher Ouzman
Bearbejdning: Jacques Tardi
ISBN-13: 9788791976445
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Jacques Tardi
Diverse ophavsangivelser: Forlæg: Léo Malet
Illustrationsangivelser: alle ill.
Tegner: Jacques Tardi
Originaltitel: M'as-tu vu en cadavre
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

172,25 kr

-13%

Vejl. pris: 198,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skuespilleren Colin Nikolson med K istedet for C er en af de typer, som Nestor Burma elsker at hade. Det lykkedes Colin, at platte Nestors skønne assistent Helene for en sum penge, men da han ikke kommer for at modtage almisserne, fatter Nestor mistanke. Hvem siger nej til penge?
»Jeg havde mødt masser af små artister af Nikolsons type. De klarede sig altid med løst arbejde, men ville absolut fortælle én om deres sceniske triumftog på badehotellerne ved Atlanterhavskysten. Det kunne være ganske underholdene, hvis man bare slap fra dem i pausen.«
Dette er sidste bind i serien om Nestor Burma. Køber du de sidste to bind samtidigt, får du en gratis samleboks med plads til hele serien (fire bind) af Tardi om mesterdetektiven Nestor Burma.
Tardi - en pariser med stort P:
Jacques Tardi er født i Valence, Frankrig i 1946. Efter endt kunstuddannelse i Lyon og Paris startede han i en alder af 23 med at lave tegneserier. Det tog ikke den talentfulde kunster lang tid at blive opdaget, og hans stil har siden dannet skole.
Tardis forkærlighed for Paris og Første Verdenskrig har skabt nogle af de største klassikere indenfor den europæiske tegneserieverden. Som han selv har udtalt "De fleste af mine tegnenserier foregår i Paris, det er, fordi jeg elsker at tegne denne by".
Med sin kvindelige helt Adèle Blanc-Sec i  ´Adèles ekstraordinære oplevelser´ viste han allerede tidligt, at han ville gå sine egne veje, når det gælder en god kriminalhistorie. Tardis adaptioner af en af Frankrigs største krimiforfattere Léo Malet om detektiven ´Nestor Burma´ har indbragt ham adskillige priser, og han betragtes med rette som en af Frankrigs største nulevende tegneseriekunstnere

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Døden i Rue de Paradis

Døden i Rue de Paradis