Nedsat pris! Døden venter Forstør
Kategorier / sektioner:

Døden venter (Bog, Indbundet)

Af: Linda Castillo

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: En Amishkrimi med Kate Burkholder
Sideantal: 361
Dato for udgivelse: 24-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 6,
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
ISBN-13: 9788793166943
Produkt type: Bog
Originaltitel: The dead will tell
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
Bog
Indbundet
96,85 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

96,85 kr

-25.5%

Vejl. pris: 130,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The dead will tell er sjette bog i Castillos amishserie med den tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson. 
Linda Castillo har nu fået fat i de danske læsere - med god grund. Hun er en krimiforfatter på niveau med Karin Slaughter. Når folk kommer i gang, er de vilde med hende, og det at hendes krimier giver et tankevækkende indblik i det lukkede amishsamfund, bidrager med et ekstra twist.  
Alle i Painters Mill ved, at det spøger ved den forladte Hochstetler-gård. Spøgelseshistorierne kender alle, men ingen ved, hvad der egentlig skete den forfærdelige nat for 35 år siden, hvor en amish-far og hans fire børn omkom - og hans unge kone forsvandt sporløst. 
Da politichef Kate Burkholder bliver tilkaldt til et dødsfald, der umiddelbart ser ud som et selvmord - en mand findes hængt fra loftet i sin lade - peger beviserne hurtigt på, at der snarere er tale om et mord. Kate begynder at følge et svagt spor, som trækker hende i retning af den tragiske hændelse for 35 år siden.  
På privatfronten er Kate flyttet sammen med politiefterforsker John Tomasetti, og for første gang i lang tid er hun lykkelig. Deres nufundne lykke slås i stykker, da en af de mænd, der var ansvarlig for mordet på Tomasettis familie fire år tidligere, frifindes.  
Da endnu en mand findes død, opdager Kate en forbindelse, som sender efterforskningen i en retning ingen havde kunnet forudse, og som afslører en skræmmende sandhed, der strækker sig langt tilbage i tiden, og som rammer dybt ind i kernen af Painters Mill.  
"Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning."
- Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Døden venter

Døden venter