Nedsat pris! Forstør

Dødens Verden (Bog, Paperback)

Af: Mads Aggerholm

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Dato for udgivelse: 3-11-2015
Udgivelse: 4. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771703870
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 4

Mangler pt.

107,90 kr

-17%

Vejl. pris: 130,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rumkrydseren Gateway er på vej til en jordlignende planet, som jordens folk har givet arbejdstitlen 'New Earth One'. I begyndelsen troede man det var en ubeboet verden (ud over eventuelt dyreliv) som jordens milliarder af mennesker kunne overtage. Man begynder derfor at planlægge en ekspedition, som skal afgøre om denne planet egner sig til kolonisation. Men under studiet af kloden er man blevet klar over, at der findes intelligent liv og endda en moderne civilisation.
Formålet med ekspeditionen ændres fra at være ren overtagelse, til at skulle skabe kontakt med de indfødte og indlede et handelssamarbejde.
Jack Lee er en lettere fordrukken psykolog og antropolog på ekspeditionen, og han sættes til at analysere de sociale og samfundsmæssige forhold på planeten.
Hvad Jack finder, er en nærmest paradisisk verden befolket af unge, sunde og smukke mennesker, og et samfund hvor kriminalitet, grådighed og egoisme ikke eksisterer.
Men efterhånden som Jacks undersøgelser afdækker mere og mere af systemets virkemåde, opdager han at sandheden er en helt anden: Nogen forsøger tydeligvis at slå hele planetens befolkning ihjel, gennem et fantastisk svindelnummer der indtil videre har kørt i århundreder.
Men hvorfor?
Jack og hans ven, IT-eksperten Boris, kommer på en opgave som ikke er af de helt små. Og det bliver ikke nemmere af at det efterhånden går op for dem, at ekspeditionens virkelige formål ikke helt er hvad de tror ...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dødens Verden

Dødens Verden