Dødens Verden
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Dødens Verden (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Mads Aggerholm, Mads Aggerholm, Mads Aggerholm, Mads Aggerholm, Mads Aggerholm

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771886450
Udgave: 1. (13-10-2016)
Oplag: 5. (14-10-2016)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Paperback
Sideantal: 380
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
120,00 kr
65,60 kr

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Rumkrydseren Gateway er på vej til en jordlignende planet, som jordens folk har givet arbejdstitlen 'New Earth One'. I begyndelsen troede man, det var en ubeboet verden (ud over eventuelt dyreliv), som jordens milliarder af mennesker kunne overtage. Man begynder derfor at planlægge en ekspedition, som skal afgøre om denne planet egner sig til kolonisation. Men under studiet af kloden er man blevet klar over, at der findes intelligent liv og endda en moderne civilisation.
Formålet med ekspeditionen ændres fra at være ren overtagelse, til at skulle skabe kontakt med de indfødte og indlede et handelssamarbejde.
Jack Lee er en lettere fordrukken psykolog og antropolog på ekspeditionen, og han sættes til at analysere de sociale og samfundsmæssige forhold på planeten.
Hvad Jack finder, er en nærmest paradisisk verden befolket af unge, sunde og smukke mennesker, og et samfund hvor kriminalitet, grådighed og egoisme ikke eksisterer.
Men efterhånden som Jacks undersøgelser afdækker mere og mere af systemets virkemåde, opdager han at sandheden er en helt anden: Nogen forsøger tydeligvis at slå hele planetens befolkning ihjel, gennem et fantastisk svindelnummer der indtil videre har kørt i århundreder.
Men hvorfor?
Jack og hans ven, IT-eksperten Boris, kommer på en opgave som ikke er af de helt små. Og det bliver ikke nemmere af at det efterhånden går op for dem, at ekspeditionens virkelige formål ikke helt er hvad de tror ...

Anmeldelser (0)