Nedsat pris! Dødsdømt
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Dødsdømt (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sharon Bolton

Forlag: Jentas A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788742600283
Udgave: 1. (15-06-2018)
Oplag: 1. (15-06-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 384
Originaltitel: Dead Woman Walking
Omslagsgrafiker: Jentas
Oversætter: Per Vadmand
Fagredaktør: Jentas
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”En kold klump i hendes hjerte fortalte hende, at hun slet ikke var undsluppet alligevel, at fem, ti, tyve år ikke var nok, at der ikke fandtes nogen flugt, og at dagen ville komme, hvor han ville finde hende.” 


Lige før daggry, nær bakkerne ved den skotske grænse, bliver en ung kvinde slået ihjel på brutal vis. Samtidigt styrter en luftballon ned. Der er kun én overlevende. 


Hun har set morderens ansigt – og han har set hendes. Nu vil han ikke helme, før han har udryddet det eneste vidne til sin forbrydelse. 


Alene, bange, og ude af stand til at stole på nogen, flygter hun. Men den største fare er måske at finde der, hvor hun mindst venter det. 


Skrevet om bogen:


”Med Dødsdømt overgår Sharon Bolton sine egne høje standarder af fortræffelighed. Den er gribende lige fra starten..” - The Times  


"Sharon Bolton leverer endnu en gang en anderledes medrivende thriller som overrasker gang på gang." - Krimi-cirklen.dk


”For én gangs skyld er beskrivelsen ’umulig at ligge fra sig’ fuldt fortjent, for det her så absolut en spændingsroman.” - The Daily Mail  


”En åleglat og lusket historie, hvor tingene ikke altid er, hvad de giver sig ud for at være.” - Crimescene Magazine 


"Dødsdømt både starter og slutter virkelig intenst... den er overraskende, dyster, og uhyggelig." - Bechsbooks.dk


”Dødsdømt har så mange uforudsete sving, at den vil give dig piskesmæld. Bolton er en fantastisk historiefortæller, som skaber en farverig atmosfære og en neglebidende tur fra den allerførste side.” 

- Lucy Atkins, forfatter og anmelder på Sunday Times 


”Kriminel, betjent, offer: Bolton spiller de tre sider af sin trekant behændigt ind mod midten, dykker ned i deres fortid og nutid, mens hun hentyder til fremtiden, som læserne kun kan gætte sig til … Vil garanteret sørge for sin del af kuldegysningerne.” - Kirkus Reviews 


”Et tag på forfølgelses genren som afgjort er helt original. Der er megen tilfredsstillelse ved en Sharon Bolton roman. Hendes handlinger passer sammen som et smukt udført puslespil… Slutningen kunne ikke være mere tilfredsstillende. Dead Woman Walking brister ved sømmene med sin fortællekunst, sine omgivelser og komplekse karakter.” 

- Mystery Scene Magazine


"Dødsdømt er en meget spændende krimi med fuld knald på det godt tænkte plot. ...jeg klart anbefaler bogen, hvis du er til en spændende krimi." - Bogblogger.dk 


”Bolton har gjort det igen. Hun har skrevet en skræmmende og fordrejet thriller i højt tempo, som vil overraske dig med afsløring på afsløring.” 

- RT Book Reviews, * * * *

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dødsdømt

Dødsdømt