Nedsat pris! Dødvande Forstør
Kategorier / sektioner:

Dødvande (Bog, Hæftet)

Af: Vibeke Manniche

Forlag: Forlaget LIVA
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Dato for udgivelse: 6-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793253292
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
181,75 kr
epub
103,15 kr

181,75 kr

-27%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lægen Anna Storm er for en tid flyttet til Aarhus, hvor hun arbejder som børnelæge på Skejby Sygehus. Hun er flyttet ind i det fashionable Lighthouse i den nye bydel i Aarhus på det gamle havneområde.

I den dejlige lejlighed ud mod vandet synes der endelig at være faldet lidt ro over Annas liv og hun har tid til at dyrke sin nye sport, havsvømning. 

Men netop på en svømmetur finder hun liget af en ung kvinde. Det ligner en drukneulykke, men med Annas veludviklede sans for at tiltrække kriminelle gåder, aner hun noget lusket. Rygtet i byen vil vide, at en nedlagt kemikaliefabrik har forurenet jorden under ejendommen, Isbjerget, hvor nye fine boliger er skudt op. Ifølge kommunens afdeling for Miljø og Teknik er den forurenede jord ikke farlig at bygge på. Spørger man derimod den lokale spritter, kan han berette om gamle kollegaer ansat på fabrikken, som fik besynderligt udseende børn. Der lurer en større giftskandale og noget virker uldent.  

Anna bliver igen sat på en svær prøve, hvor hendes lægekunst atter sættes på en prøve. Denne gang er det tæt på at koste hende livet.

Den 6. krimi om lægen Anna Storm

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dødvande

Dødvande